Vartalolle

Iho on kehomme suurin elin. Se suojaa kehoamme monenlaisilta vaikutuksilta ja vaaroilta, niin kemiallisilta kuin fyysisiltäkin. Iho tarvitsee huolenpitoa ja lepoa voidakseen huolehtia tehtävästään. Ihomme hyvinvointi vaikuttaa koko kehomme terveyteen. Jokaisen vartalo ja iho ovat yksilöllisiä ja vaativat omanlaiset, huolellisesti suunnitellut hoitonsa.

Tarjoan täsmähoitoa erilaisissa elämäntilanteissa – oli tarpeesi sitten terveydellisten vaivojen hoitoa,  kauneudenhoitoa tai itsesi hemmottelua. Kartoitan yksilölliset tarpeesi ja suunnittelen parhaan mahdollisen hoitokokonaisuuden Sinun parhaaksesi. Parhaan hyödyn ja näkyvimmät tulokset saavutetaan yleensä useamman hoitokerran jaksoilla.

Vartalolle hoitovalikoimastani löytyy erilaisia ihonpuhdituksia, hierontoja ja karvanpoistoja. Tiedustele mikä hoitomuoto sopii juuri Sinulle ja Sinun vartalollesi. Saat myös tietoa ja ohjausta korkealaatuisista tuotteista, joiden avulla voit huolehtia vartalosi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista myös kotona.

Omasta hyvinvoinnistasi huolehtiminen on sijoittamista itseesi.

Muokattu 29.6.2016