Kasvoille

Jokaisen kasvot ovat erilaiset ja tarvitsevat omanlaisen, yksilöllisen hoidon. Myös omien kasvojemme hoidontarve vaihtelee elämämme aikana. Kasvojemme iho muuttu jatkuvasti. Muutoksiin vaikuttavat monet asiat: ympäristömme, perintötekijämme, elintapamme ja kehomme hormonaaliset vaihtelut. Kaikkien muutosten emme halua näkyvän kasvoillamme.

Tarjoan täsmähoitoa erilaisissa elämäntilanteissa – oli tarpeesi sitten terveydellisten vaivojen hoitoa,  kauneudenhoitoa tai itsesi hemmottelua. Kartoitan yksilölliset tarpeesi ja suunnittelen parhaan mahdollisen hoitokokonaisuuden Sinun parhaaksesi. Parhaan hyödyn ja näkyvimmät tulokset saavutetaan yleensä useamman hoitokerran jaksoilla.

Kasvoille valikoimastani löytyy erilaisia kasvohoitoja, ihonpuhditusta, lymfa-hierontaa sekä ripsien ja kulmien kestövärjäystä. Tiedustele mikä hoitomuoto sopii juuri Sinulle ja Sinun kasvoillesi. Saat myös tietoa ja ohjausta korkealaatuisista tuotteista, joiden avulla voit huolehtia kauneudestasi ja kasvojesi hyvinvoinnista myös kotona.

Omasta hyvinvoinnistasi huolehtiminen on sijoittamista itseesi.

KASVOJEN LYMFA-HIERONTA

Lymfa-hieronnan tarkoitus on kudosnesteen tyhjennys ja vaihtaminen uuteen. Lymfa on kevyesti käsin, pumppausmenetelmällä tehtävää hierontaa, joka normalisoi ihon toimintoja sekä ennaltaehkäiseee ihon vanhenemista. Se poistaa kuona-aineita, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta. Lymfa-hieronalla on erittäin rentouttava vaikutus.

Muokattu 7.7.2016